Valp på billigsalg

Mange ønsker seg hund, og enkelte hunderaser er mer populære enn andre. De mest populære hundene kan være kostbare, og det kan være vanskelig å finne valper som ikke er reservert. I tillegg kan rasehundvalper være veldig kostbare. Derfor er det noen som faller for fristelsen til å drive med useriøst hundeavl. Valpene de produserer kan bli solgt billigere enn andre valper, som igjen fører til at noen kjøper en billig valp for å spare penger.

Hva er problemet med billige valper?

Hovedproblemet med billige valper er at disse valpene ofte kommer fra useriøse oppdrettere. Disse oppdretterne tenker profitt når de avler. Hundehelse og avstamning er ikke like viktig, og de billige valpene mangler ofte en stamtavle. Når hundene kommer fra useriøse oppdrettere, kan du ende opp med en valp som har arvelige sykdommer, og dette kan koste dyrt, både økonomisk og dyrevelferdsmessig. For ikke å snakke om den psykiske belastningen du påfører deg selv når du ser at hunden har det vondt. En valp med helseproblemer kan slite hele livet, og kanskje den ikke engang får et langt liv.

Du kjøper en venn

Husk at når du kjøper en hund, så kjøper du en venn du skal ha med deg i mange år. Ja, det koster å kjøpe rasehundvalper, men du må huske på all gleden du får tilbake. Du får en venn å gå tur med, en venn å snakke med og en venn som ligger ved siden av deg når du ser på sport på Unibet TV LIve Streaming på seine høstkvelder. En valp skal koste litt, både i innkjøp og etterpå. Sats på en frisk valp fra seriøse oppdrettere. Be om hundens stamtavle og gi den god mat og godt stell, slik at hunden får et langt og sunt hundeliv. Det er sunt å eie hund, så en frisk hund er også en investering i din egen helse. Ikke bli fristet til å kjøpe en billig valp fra en useriøs oppdretter.